Gratis verzending vanaf €35,-
Unieke producten
Milieuvriendelijk, hoogste kwaliteit
Professioneel advies: 085 - 743 03 12
Stijging van woningwaarde
Kwaliteit
10 jaar garantie
Hoger energielabel
Besparen op stookkosten

Dakbedekking en dakpannen

Een goede dakbedekking bepalen voor uw specifieke woning is nog niet zo eenvoudig. U kunt kiezen uit veel verschillende materialen zoals zink en moet rekening houden met zaken als wel of geen dakpannen, een schuin of recht dak, enzovoort. Wij helpen u met het maken van de juiste keuze! En bieden een veelvoud aan oplossingen voor uw dak.

Een stevig dak boven uw hoofd is een basisbehoefte. Voor goede isolatie, tegen lekkage en altijd weersbestendig. 3B Bouw zorgt voor alle typen dakwerk. En is het een spoedklus, omdat u bijvoorbeeld lekkage of schade heeft? Dan zijn wij 24/7 bereikbaar en snel bij.

3B Bouw - Timmerwerk én dakwerk
3B Bouw - Timmerwerk én dakwerk

Dakisolatie

Vakkundig geïnstalleerde isolatie zorgt voor een lagere energierekening en meer wooncomfort. Schakel 3B Bouw in en start dit jaar nog met geld besparen!

Wilt u advies en alle mogelijkheden bekijken voor uw woning?

Spoedservice voor dakreparatie

Heeft u lekkage of andere schade aan uw dak? Dan is het belangrijk dat dit snel wordt gerepareerd. Daarmee voorkomt u grotere problemen met oplopende kosten. 3B Bouw is daarom 24/7 bereikbaar voor spoedgevallen aan uw dak!

Uw vakman met ervaring

Ik ben Jack Bes, wat kan ik voor u doen? Al van jongs af aan help ik mensen met uiteenlopende bouwklussen. Omdat mijn expertise werd gewaardeerd, groeiden het aantal opdrachten en zo ben ik voor mijzelf begonnen. Vandaag de dag ben ik al ruim 10 jaar werkzaam als timmerman én dakdekker.

Waar ik trots op ben:

  • Ruim 10 jaar ervaring
  • Brede expertise
  • Mooie projecten gerealiseerd

Dakgoten en zinkwerk

U wilt natuurlijk een dakgoot die onderhoudsvrij is en bovendien lang meegaat. Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in diverse materialen:

  • Zink
  • Aluminium
  • PVC
3B Bouw - Timmerwerk én dakwerk

Wat kan ik voor u doen?

Laten we samen kijken wat uw bouw- of woonwens is. Ik help u graag verder met een vrijblijvende offerte of advies.